Comprar casa o apartament a Barcelona ciutat

La nostra agència posa a la seva disposició una selecta cartera de propietats en venda a Barcelona, totes elles situades en les millors zones de la ciutat.

Si està interessat en comprar un apartament d'alt standing, o comprar un pis en un edifici de l'Eixample, o una propietat en el cobejat Passeig de Gràcia, o una casa amb jardí a la zona alta de Barcelona, poseu-vos en contacte amb nosaltres i un dels nostres assessors l'ajudarà en la seva recerca. Disposem d'una exclusiva cartera de propietats a les següents zones i districtes:

Pedralbes: És la zona residencial d'alt standing per excel·lència de Barcelona. Pedralbes és un distingit i tranquil barri amb abundants zones verdes i jardins, situat a prop de zones comercials i de la zona universitària. La nostra agència disposa de magnífics pisos de luxe i cases d'alt standing a Pedralbes.

Sarrià-Sant Gervasi: Situat a la part nord-oest de la ciutat forma, juntament amb Pedralbes, l'anomenada Zona Alta de Barcelona. El districte de Sarrià-Sant Gervasi conserva un aire de poble que el converteix en un nucli residencial exquisit de Barcelona. És un dels més verds de la ciutat ja que inclou bona part de la serra de Collserola i la zona de Vallvidrera i el Tibidabo, àrees que conjuntament amb la Bonanova, disposen de nombroses cases de luxe amb jardí. La nostra cartera de productes compta amb una seleccionada oferta de propietats a la zona alta de Barcelona així com de cases i pisos a Sarrià-Sant Gervasi i en els seus barris de Tres Torres, Turó Park, Putxet, Sant Gervasi-Galvany, Sant Gervasi-la Bonanova o Sarrià .

Eixample: Situat al cor de la ciutat, l'Eixample és el districte modernista de Barcelona, oferint alguns dels llocs més coneguts de la ciutat com la Plaça de Catalunya, el Passeig de Gràcia, la Rambla de Catalunya i Passeig de Sant Joan. A l'Eixample se situen importants llocs d'interès turístic com la Sagrada Família, la casa Batlló o la Pedrera, així com la zona comercial de la ciutat amb àmplia oferta d'hotels, restaurants, cinemes i altres llocs d'entreteniment. Poseu-vos en contacte amb la nostra agència si té interès en comprar una propietat a l'Eixample o a la Zona Centre de Barcelona.

Ciutat Vella: El districte es correspon amb el centre històric i més antic de Barcelona. Està format per quatre barris entre els quals destaquen Ciutat Vella, Barri Gòtic i Barceloneta. La nostra agència li assessorarà en la compra del seu apartament a Ciutat Vella

Gracia: És una atractiva, cosmopolita i multicultural zona residencial de Barcelona que, tot i que fa més de 100 anys que forma part de la ciutat, encara conserva el caràcter propi d'un municipi independent. En aquest districte es troba el parc Güell, un dels principals atractius turístics de Barcelona.

Mapa de la zona

Propietats