Sobre Barcelona

Sobre Barcelona

Barcelona és la capital de Catalunya i amb els seus 1,6 milions d'habitants, és l'onzena ciutat de la Unió Europea.

La seva excel·lent ubicació al costat del mar Mediterrani, el seu clima temperat, les seves platges, el seu caràcter obert i cosmopolita i les seves excel·lents infraestructures, han convertit a Barcelona en un lloc privilegiat per viure o per passar unes vacances.

Barcelona és una ciutat global amb una important presència internacional, tant a nivell turístic com de negocis:

  • Barcelona és un dels principals destinacions turístiques del món, amb gairebé 8 milions de visitants a l'any. El seu port és el més gran de la Mediterrània pel que fa al tràfic de creuers. Les platges de la ciutat, així com les de les Costa del Maresme, al nord, o les costes de Castelldefels, Gavà i Sitges, al sud, són conegudes per la seva bellesa i qualitat.
     
  • Barcelona és un prestigiós centre comercial i financer. A la ciutat es realitzen nombrosos esdeveniments de negocis així com fires internacionals de primer nivell com la Mobile World Congress o la sala Internacional de l'Alimentació.
     
  • Barcelona és un referent cultural de primer ordre. A la Ciutat Comtal s'uneix la tradició amb la modernitat. A Barcelona podem trobar des de, monuments del seu passat romà i medieval, el gòtic civil i les ruïnes recuperades del Born, fins al modernisme, amb les obres de Gaudí com el seu màxim exponent, o els pintures i escultures de Picasso, Miró o Tàpies.
     
  • Sense oblidar la gastronomia, art en què Barcelona segueix estant al capdavant de l'avantguarda gastronòmica internacional. I entre l'amplíssima oferta de restaurants de qualitat a la ciutat destaquen 23 establiments que tenen l'honor d'haver rebut una (o dues) estrelles Michelin.

Tot això converteix a Barcelona, a les seves Costes i els seus voltants, en lloc ideal per comprar una casa o apartament, com a primera o segona residència, o fins i tot com una rendible inversió gràcies a les possibilitats que ofereixen el lloguer de llarga temporada o el lloguer turístic.

A BarcelonaHouse l'ajudem a trobar l'habitatge que millor s'adapti als seus interessos ja que disposem d'una selecta cartera de propietats situades a les millors zones de la ciuta, les seves costes i els seus voltants.

Propietats en venda i lloguer a Barcelona

Cases en venda a Barcelona i rodalies
Pisos en venda a Barcelona i rodalies

Cases en venda a la Costa de Barcelona
Apartaments en venda a la Costa de Barcelona

Propietats en lloguer en Barcelona

 

 

 

Professionals amb més de 50 anys d'experiència al seu servei.BarcelonaHouse