Sobre nosaltres

Sobre Barcelonahouse

Som una empresa familiar catalana amb 50 anys d'activitat a la Costa Brava i més de 10 anys a Barcelona. No som franquícia de cap marca ni tampoc formem part de cap grup nacional o internacional.

La direcció del negoci l'efectua la mateixa propietat, amb els seus membres íntegrament dedicats al negoci, element que ens diferencia de la majoria dels nostres competidors.

Ens focalitzem en immobles de gamma alta. La nostra cartera de producte compta amb apartaments, lofts, pisos, cases, torres, xalets, edificis, hotels i terrenys, tant d'obra nova com de segona mà, totes propietats exclusives a les zones més prestigioses de la ciutat de Barcelona i els seus voltants, així com de la Costa del Maresme i Costa Sud de Barcelona. També gestionem la venda i lloguer de propietats d'alt standing a la Costa Brava, catàleg que està disponible al nostre portal especialitzat a la Costa Brava www.costabravahouse.com.

Oferim els nostres productes no només al client nacional, sinó també a l'estranger. Per a això disposem de personal multilingüe i habitualment desenvolupem accions promocionals a l'exterior que ens permeten difondre els productes que gestionem en els principals mercats d'Europa (França, Gran Bretanya, Rússia, Alemanya, Holanda, etc.) i EUA Hem establert acords de col·laboració amb diferents agències immobiliàries d'altres països, el que ens permeten disposar d'una xarxa internacional per oferir els nostres productes i serveis al client estranger en les mateixes condicions que les immobiliàries internacionals que tenen establertes franquícies o delegacions a Espanya.

Oferim un ampli horari d'atenció al client que li permetrà contactar amb nosaltres fins i tot durant els caps de setmana.

 

 

Professionals amb més de 50 anys d'experiència al seu servei.BarcelonaHouse